Prinţul Andrew din Marea Britanie are COVID-19 şi nu mai participă la Jubileul de Platină al reginei

Prinţul Andrew din Marea Britanie este infectat cu virusul SARS-COV-2 şi nu mai poate participa la ceremoniile organizate cu ocazia marcării Jubileului de Platină al reginei Elizabeth a II-a, informează Sky News.

283 afișări
Imaginea articolului Prinţul Andrew din Marea Britanie are COVID-19 şi nu mai participă la Jubileul de Platină al reginei

Sursa Foto - Hepta

"După efectuarea unui test de rutină, ducele de York a fost depistat ca având Covid-19 şi, regretăm, dar nu va participa la slujba religioasă de mâine", a anunţat joi după-amiază Palatul Buckingham.

Prinţul Andrew nu va fi prezent vineri la ceremonia religioasă programată la Catedrala St. Paul din Londra pentru Jubileul de Platină al reginei.

Prinţul Andrew s-a întâlnit cu regina Elizabeth a II-a în ultimele zile, dar a fost testat înaintea fiecărei întâlniri, iar după ce rezulatul a fost pozitiv nu a mai avut niciun contact.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici