Prinţul Harry nu va fi însoţit de Meghan la încoronarea regelui Charles al III-lea

Prinţul Harry va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea fără soţia sa Meghan, ducesa de Sussex, potrivit BBC.

590 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry nu va fi însoţit de Meghan la încoronarea regelui Charles al III-lea

Prinţul Harry nu va fi însoţit de Meghan la încoronarea regelui Charles al III-lea

Prinţul Harry va veni la încoronarea regelui, dar Meghan, ducesa de Sussex, nu va participa, a anunţat miercuri Palatul Buckingham.

Anterior, au existat speculaţii cu privire la posibilitatea ca cei doi soţi să participe la încoronare.

Prinţul Harry se va alătura celor peste 2.000 de invitaţi la Westminster Abbey pe 6 mai.

Va fi prima dată când va fi văzut cu familia de la lansarea cărţii sale în care a vorbit şi despre relaţiile din interiorul Casei Regale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici