Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au îndrăgostit atât de rapid de parcă "s-au aliniat stelele". Primele imagini oficiale după anunţul logodnei

Prinţul Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a afirmat, într-un interviu acordat BBC, că el şi actriţa americană Meghan Markle s-au îndrăgostit unul de celălalt "atât de incredibil de rapid" încât ar părea că "s-au aliniat stelele".

4775 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au îndrăgostit atât de rapid de parcă "s-au aliniat stelele". Primele imagini oficiale după anunţul logodnei

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au îndrăgostit atât de rapid de parcă "s-au aliniat stelele"

"Ne-am îndrăgostit unul de celălalt atât de incredibil de rapid încât ar părea că s-au aliniat stelele", a declarat prinţul Harry, care luni a anunţat public că se va căsători în 2018 cu actriţa Meghan Markle.

"Frumoasa" Meghan Markle "a venit şi pur şi simplu a intrat în viaţa mea", a adăugat prinţul Harry, apreciind că logodnica sa ar fi fost "prietenă foarte bună" cu regretata lui mamă, prinţesa Diana.

Meghan Markle este implicată deja în activităţi umanitare şi este activistă ONU pentru drepturile femeilor. Prinţul Harry este convins că viitoarea soţie se va implica şi mai mult în cauze pe care le consideră importante.

"Ştiu că va fi incredibil de bună în ceea ce face", a spus el.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici