Prinţul moştenitor saudit nu va participa la summitul Ligii Arabe organizat în Algeria. Problemele de sănătate i-au limitat mobilitatea

  • Prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, nu va participa la summitul arab din Algeria
  • La recomandarea medicilor a fost sfătuit să evite călătoriile
  • Afecţiunea de care suferă prinţul moştenitor nu a fost dată publicităţii
5425 afișări
Imaginea articolului Prinţul moştenitor saudit nu va participa la summitul Ligii Arabe organizat în Algeria. Problemele de sănătate i-au limitat mobilitatea

Sursa foto: MediafaxFoto

Prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman nu va participa la summitul arab care va avea loc pe data de 1 noiembrie în Algeria, din cauza unor probleme de sănătate. Echipa de medici care l-a consultat i-a recomandat să evite călătoriile.

Prinţul Mohammed, conducătorul de facto al regatului, „şi-a exprimat regretul că nu poate participa la summitul arab”, într-un apel telefonic purtat cu preşedintele algerian Abdelmadjid Tebboune.

Toţi liderii lumii arabe vor fi prezenţi în perioada 1-2 noiembrie la Alger ca să se întrunească pentru al 31-lea summit al Ligii Arabe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici