Probleme în misiunea de salvare din tunelul indian. Operaţiunea se prelungeşte, muncitorii se simt rău

Misiunea de salvare din tunelul indian se prelungeşte cu aproximativ o zi din cauza unor probleme întâmpinate de echipele de intervenţie. Cei 41 de muncitori, captivi de 11 zile în tunelul prăbuşit din Himalaya indiană, ar putea fi scoşi la suprafaţă vineri.

1673 afișări
Imaginea articolului Probleme în misiunea de salvare din tunelul indian. Operaţiunea se prelungeşte, muncitorii se simt rău

Probleme în misiunea de salvare din tunelul indian. Operaţiunea se prelungeşte, muncitorii se simt rău

Echipele de salvare au descoperit joi o porţiune de oţel în zona în care forau. Pentru tăierea şi îndepărtarea obstacolului, ei au lucrat şase ore.

Un oficial a spus că misiunea s-ar putea prelungi cu 12-14 ore. Apoi, este nevoie de încă două-trei ore pentru a echipa muncitorii şi a-i scoate afară, cu ajutorul Forţei Naţionale de Răspuns la Dezastre (NDRF).

Bărbaţii sunt în siguranţă şi au acces la oxigen, hrană, apă şi medicamente, au transmis autorităţile.

Totuşi, unii dintre bărbaţi se simt rău, având febră, dureri şi stări de nervozitate. Bărbaţii au rămas blocaţi în tunelul prăbuşit din statul Uttarakhand începând de pe 12 noiembrie.

Autorităţile nu au spus ce a cauzat prăbuşirea tunelului, dar regiunea este predispusă la alunecări de teren, cutremure şi inundaţii. Eforturile de a-i scoate pe oameni la suprafaţă au fost îngreunate de diferite piedici. La suprafaţă, muncitorii sunt aşteptaţi de mai mulţi medici şi de rude.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici