Program prelungit la barurile din Washington, pentru învestitura lui Obama

Barurile din Washington vor fi autorizate, în premieră, să îşi prelungească programul şi să servească băuturi alcoolice până la ora 5.00 în perioada 17 - 20 ianuarie, cu ocazia ceremoniei de învestitură a preşedintelui ales Barack Obama.

21 afișări
Imaginea articolului Program prelungit la barurile din Washington, pentru învestitura lui Obama

Program prelungit la barurile din Washington, pentru învestitura lui Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am mai făcut niciodată aşa ceva; este pentru prima dată", a declarat Jim Graham, consilier municipal în capitala federală americană şi iniţiatorul măsurii. În mod normal, barurile trebuie să îşi încheie programul la ora 2.00 în cursul săptămânii şi la ora 3.00 în weekend.

În perioada 17 - 20 ianuarie, barurile, cluburile şi restaurantele vor putea vinde băuturi alcoolice până la ora 5.00 şi mâncare 24 de ore din 24.

"Măsura nu a fost luată din cauză că această învestitură ar fi mai importantă decât altele, dar sunt aşteptaţi mai mulţi oameni (...) Există un entuziasm special pentru Barack Obama, cum n-am mai văzut în viaţa mea", a spus Graham, adăugând că Washington DC se pregăteşte să primească aproximativ trei milioane de vizitatori.

"Aceste trei milioane de persoane vor căuta locuri unde să poată sărbători şi a fi împreună. Acesta este sensul măsurii", a precizat Graham.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici