VIDEO  Propaganda rusă se laudă cu tancul-excavator MDK-3, care a săpat kilometri de tranşee în Donbas

Un videoclip filmat de luptătorii batalionului Wagner prezintă mijloacele tehnice de forţă ale armatei ruse.

17790 afișări
Imaginea articolului Propaganda rusă se laudă cu tancul-excavator MDK-3, care a săpat kilometri de tranşee în Donbas

Propaganda de la Moscova a distribuit un clip în care soldaţii prezintă utilajul MDK-3.

Este un tanc-excavator de fabricaţie sovietică folosit încă din anii 1990 şi a cărui versiune recentă funcţionează în Donbas, pentru a săpa tranşee (AICI, săpăturile făcute în Lugansk).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici