Propria nuntă a devenit FOCAR DE INFECŢIE. Peste 100 de persoane testate pozitiv cu noul coronavirus la o căsătorie

În India, peste 100 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus la o nuntă, urmată de o înmormântare, informează presa locală.

5145 afișări
Imaginea articolului Propria nuntă a devenit FOCAR DE INFECŢIE. Peste 100 de persoane testate pozitiv cu noul coronavirus la o căsătorie

Propria nuntă a devenit FOCAR DE INFECŢIE. Peste 100 de persoane testate pozitiv la o căsătorie

Acest lucru s-ar fi întâmplat după ce au participat, la câteva zile distanţă, la nunta, apoi la funeraliile unui tânăr care ar fi putut contracta COVID-19, a informat miercuri un responsabil medical local, relatează NDTV. 
 
Căsătoria care a avut loc în statul Bihar (nord), pe 15 iunie, urmată două zile mai târziu, de înmormântarea mirelui în vârstă de 26 de ani care prezenta simptomele COVID-19. Peste 400 de persoane au participat la ambele evenimente.
 
“Până în prezent, 111 persoane, care au participat fie la nuntă, fie la înmormântare, au fost testate pozitiv. Toate celelalte au fost identificate şi plasate în izolare”, a declarat Raj Kishor Chaudhary, responsabil medical la Patna, capitala statului Bihar.
 
Trupul bărbatului, de profesie inginer, a fost incinerat fapt ce a dus la neidentificarea sursei contaminării, precizează medicii. Niciuna dintre rudele sale, inclusiv noua sa soţie, nu a fost testată pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici