Protest la Berlin: activiştii de mediu au tăiat vârful uriaşului brad de Crăciun

Activiştii de mediu au tăiat vârful uriaşului brad de Crăciun în cadrul unui protest desfăşurat la Berlin.

235 afișări
Imaginea articolului Protest la Berlin: activiştii de mediu au tăiat vârful uriaşului brad de Crăciun

Protest la Berlin: activiştii de mediu au tăiat vârful uriaşului brad de Crăciun

Protestul a fost organizat de membrii organizaţiei „Last Generation". Ei au declarat că au dorit să sublinieze faptul că Germania nu vede decât „vârful" catastrofei climatice care are loc în întreaga lume, potrivit Sky News.

Activiştii au tăiat cu un ferăstrău vârful bradului de Crăciun aflat în faţa Porţii Brandenburg din Berlin. Ca să ajungă în vârful bradului înalt de 15 metri, ei au folosit un lift hidraulic.

Activiştii au tăiat o bucată de brad lungă de doi metri şi au agăţat un banner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
berlin,
protest,
brad

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici