Proteste în apropierea Casei Albe faţă de ingerinţele Rusiei în Ucraina

Sute de persoane s-au adunat vineri la Washington, în faţa Casei Albe, pentru a-i cere preşedintelui Barack Obama să acţioneze pentru a opri ingerinţele Rusiei în Ucraina, potrivit site-ului postului Voice of America.

506 afișări
Imaginea articolului Proteste în apropierea Casei Albe faţă de ingerinţele Rusiei în Ucraina

Proteste în apropierea Casei Albe faţă de ingerinţele Rusiei în Ucraina (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Mitingul de solidaritate este organizat de asociaţia Un milion de Oameni în favoarea Luptei Ucrainei pentru Libertate.

Organizaţia, care are aproximativ 40.000 de membri, a fost înfiinţată în martie 2014, în contextul violenţelor de la Kiev, care au avut ca rezultat înlăturarea preşedintelui prorus Viktor Ianukovici.

Participanţii îi cer preşedintelui Barack Obama să acţioneze pentru a opri "agresiunea" Rusiei în Ucraina. În plus, manifestanţii vor investigarea crimelor comise în regiunile separatiste Lugansk şi Doneţk.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici