Punctul de trecere Rafah dintre Gaza şi Egipt se deschide la ora 10:00

Punctul de trecere a frontierei Rafah dintre Gaza şi Egipt este programat să se deschidă sâmbătă, la ora locală 10:00, potrivit Ambasadei SUA în Israel, relatează SkyNews.

293 afișări
Imaginea articolului Punctul de trecere Rafah dintre Gaza şi Egipt se deschide la ora 10:00

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Mişcarea ar permite străinilor să părăsească Fâşia Gaza.

Într-o postare pe Facebook, ambasada afirmă că a „primit informaţii” că trecerea va fi deschisă sâmbătă dimineaţă.

„Nu ştim cât timp va rămâne deschis pentru cetăţenii străini să părăsească Gaza”, transmite Ambasada SUA în Israel.

Ambasada avertizează asupra unui „mediu potenţial haotic şi dezordonat de ambele părţi ale trecerii” şi spune că cetăţenii ar trebui să evalueze situaţia înainte de a se îndrepta spre graniţă sau de a încerca să treacă.

„Situaţia rămâne dinamică şi fluidă, iar mediul de securitate este imprevizibil”, transmite ambasada.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici