Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a râs când fost întrebat de Boris Johnson - VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american, Mark Toner, a încercat să evite să râdă când a fost întrebat despre decizia premierului Theresa May de a-l desemna pe Boris Johnson în funcţia de ministru britanic de Externe, informează publicaţiile The Independent şi Express.

7391 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a râs când fost întrebat de Boris Johnson - VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a râs când fost întrebat de Boris Johnson - VIDEO (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Mark Toner a încercat cu greu să se abţină să râdă când a fost întrebat dacă numirea lui Boris Johnson, un politician controversat, va afecta relaţiile dintre Marea Britanie şi Statele Unite.

Luând un ton serios, Toner a precizat: "Reuşim întotdeauna să colaborăm cu britanicii indiferent cine ocupă postul de ministru de Externe, pentru că avem o relaţie specială cu Marea Britanie".

"Avem o relaţie care merge dincolo de personalităţi. Iar acum este o perioadă crucială pentru istoria Angliei, dar şi pentru relaţia dintre SUA şi Marea Britanie, astfel că, în mod absolut, suntem hotărâţi să mergem înainte în mod productiv", a subliniat Mark Toner.

Noul premier britanic, Theresa May, a provocat surprindere prin decizia de a-l numi pe Boris Johnson, un politician eurosceptic şi fostul lider al grupului care a militat pentru ieşirea din UE, în funcţia de ministru de Externe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici