Putin, la întâlnirea cu Lukaşenko: Contraofensiva ucraineană „a eşuat”

Ccontraofensiva ucraineană „a eşuat”, a spus preşedintele rus Vladimir Putin în timpul întâlnirii cu liderul belarus Alexander Lukaşenko, duminică, la Sankt Petersburg.

1633 afișări
Imaginea articolului Putin, la întâlnirea cu Lukaşenko: Contraofensiva ucraineană „a eşuat”

„Nu există nicio contraofensivă", a declarat Lukaşenko, citat de agenţiile de presă ruseşti. Putin a replicat: „Există, dar a eşuat”, scrie The Guardian.

Ucraina a început contraofensiva luna trecută, dar până acum a obţinut doar mici câştiguri împotriva forţelor ruseşti care controlează mai mult de o şesime din teritoriul său după aproape 17 luni de război, scriu jurnaliştii britanici.

Generalul american Mark Milley, preşedintele Statului Major Întrunit, a declarat marţi că ofensiva ucraineană a fost „departe de a fi un eşec”, dar că va fi lungă, dură şi sângeroasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici