Putin nu are programate întâlniri bilaterale la Bucureşti

Un consilier al preşedintelui rus, Serghei Prihodko, a declarat că Vladimir Putin nu are programate întrevederi bilaterale cu şefi de state sau de guverne la Bucureşti, cu excepţia unei întâlniri cu secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, relatează Itar-Tass, în pagina electronică.

24 afișări
Imaginea articolului Putin nu are programate întâlniri bilaterale la Bucureşti

Putin nu are programate întâlniri bilaterale la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Bineînţeles, sunt posibile anumite contacte în marja sesiunii", a declarat Prihodko.

Principalele activităţi de pe agenda lui Putin se vor desfăşura vineri. Potrivit lui Prihodko, Consiliul NATO-Rusia îşi va începe sesiunea vineri, în jurul orei 08.00 GMT (11.00, ora României).

Putin intenţionează să îşi facă publică viziunea referitoare la viitorul relaţiei dintre Rusia şi Alianţă, şi să dea explicaţii pentru temerile Moscovei în mai multe domenii.

Oficialii de la Kremlin se aşteaptă ca reuniunea să se încheie cu o declaraţie comună.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici