Raportul CE privind situaţia justiţiei în România, prezentat pe 22 iulie - presă

Comisia Europeană urmează să anunţe joi data la care vor fi publicate rapoartele privind stadiul reformelor justiţiei în România şi Bulgaria, iar surse citate de presa bulgară anunţă că documentele vor fi prezentate la 22 iulie.

13 afișări
Imaginea articolului Raportul CE privind situaţia justiţiei în România, prezentat pe 22 iulie - presă

Raportul CE privind situaţia justiţiei în România, prezentat pe 22 iulie - presă

Surse citate de pagina online a agenţiei BNN afirmă că, cel mai probabil, 22 iulie este data la care vor fi prezentate rapoartele CE privind stadiul reformelor în justiţie în România şi Bulgaria.

Potrivit site-ului Novinite.com, care citează postul public de radio din Bulgaria, raportul în cazul Bulgariei nu va recomanda activarea clauzei de salvgardare la capitolul Justiţie şi Afaceri interne.

Un alt raport în cazul Bulgariei, privind absorţia fondurilor europene, ar urma să fie publicat în toamnă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici