Răspunsul americanilor după ce ruşii au anunţat că au vaccinul anti-COVID-19: o singură companie va produce un miliard de doze anul viitor

  • Gigantul farma J&J ar putea produce 1 miliard de doze de vaccine anti-covid în 2021
  • Compania ia în calcul injectarea cu Covid-19 a unor voluntari sănătoşi
  • Vladimir Putin a anunţat, marţi, că Rusia este prima ţară care a aprobat un vaccin pentru Covid-19
19666 afișări
Imaginea articolului Răspunsul americanilor după ce ruşii au anunţat că au vaccinul anti-COVID-19: o singură companie va produce un miliard de doze anul viitor

Johnson & Johnson (J&J), gigantul farmaceutic American, anunţă că ar putea produce 1 miliard de doze din potenţialul său vaccin anti Covid-19, dacă acesta se va dovedi un succes, potrivit Reuters.

Totodată, se ia în calcul injectarea cu noul coronavirus a unor voluntari sănătoşi, dacă nu vor exista pacienţi suficienţi pentru testele finale, a transmis un director al companiei.

Din iunie, J&J a început un studiu clinic pe oameni, pentru a testa siguranţa vaccinului, după ce un studiu pe maimuţe a arătat că a oferit o protecţie puternică într-o singură doză.

Dacă numărul de infectări va scădea semnificativ, gigantul farma va lua în considerare infectarea unor voluntari cu Covid-19, pentru că vaccinul candidat să fie testat pe ei.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a anunţat, marţi, că statul rus a aprobat un vaccin anti Covid-19, la mai puţin de luni de teste effectuate pe oameni şi înainte de a finaliza toate studiile clinice necesare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici