„Război” şi în frumuseţe. Miss Ucraina a încercat să o împiedice pe Miss Rusia să participe la Miss Univers

  • Miss Ucraina s-a declarat nemulţumită de faptul că Rusiei i s-a permis să participe la concursul Miss Univers de săptămâna trecută din SUA.
  • Ucraineanca a devăluit că a încercat să o împiedice pe Miss Rusia să participe la concurs.
2117 afișări
Imaginea articolului „Război” şi în frumuseţe. Miss Ucraina a încercat să o împiedice pe Miss Rusia să participe la Miss Univers

FOTO Twitter

Viktoria Apanasenko a declarat pentru canalul de ştiri TSN News că ea şi echipa sa „au depus multă muncă" pentru a o împiedica pe concurenta rusă, Anna Linnikova, să participe la concurs.

Cu toate acestea, eforturile lor au fost în zadar deoarece americanii i-au acordat viză lui Linnikova.

„Dacă americanii i-au dat o viză, comitetul de organizare nu poate renunţa la concurentă", a explicat ucraineanca.

Apanasenko a mai susţinut că Miss Rusia ar fi fost însărcinată de comitetul de organizare să facă un selfie cu ea.

„Şi nu este prima dată când a încercat să facă acest lucru. Am o singură întrebare pentru ea şi până acum nu am primit niciun răspuns: dacă susţine sau nu politica preşedintelui ei care a declanşat războiul din Ucraina. De mai multe ori s-au oferit să facă o fotografie prietenoasă", a precizat Viktoria Apanasenko, potrivit Sky News.

Concursul Miss Univers a avut loc în weekend la New Orleans. Fotomodelul R'Bonney Gabriel, din SUA, a câştigat sâmbătă cea de-a 71-a ediţie a concursului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici