Războiul din Ucraina: 17 drone au fost doborâte într-o singură noapte

17 drone lansate de ruşi au fost doborâte de ucraineni în noaptea de joi spre vineri în Ucraina.

3662 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina: 17 drone au fost doborâte într-o singură noapte

Războiul din Ucraina: 17 drone au fost doborâte într-o singură noapte

Apărarea aeriană ucraineană a doborât peste noapte numeroase drone lansate de ruşi, potrivit oficialilor ucraineni citaţi de Sky News.

Forţele aeriene ale Ucrainei au anunţat pe Telegram că 17 drone Shahed, fabricate de Iran, au fost lansate din sud-est, toate fiind distruse de sistemele antiaeriene.

„Au fost implicate aeronave de luptă, unităţi anti-aeronave, grupuri mobile de pompieri ale forţelor aeriene şi alte componente ale forţelor de apărare", au precizat ucrainenii.

Ruşii atacă în mod frecvent Ucraina cu rachete şi drone. Ei preferă dronele deoarece sunt mai ieftine şi mai greu de depistat şi doborât.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
război,
drone,
ucraina

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici