Războiul din Ucraina. Herson a fost bombardat de 112 ori în 24 de ore

Trupele ruseşti au bombardat regiunea Herson de 112 ori în ultimele 24 de ore, soldate cu un mort şi cinci răniţi. Anunţul a fost făcut de Oleksandr Prokudin, şeful administraţiei militare regionale.

1215 afișări
Imaginea articolului Războiul din Ucraina. Herson a fost bombardat de 112 ori în 24 de ore

Războiul din Ucraina. Herson a fost bombardat de 112 ori în 24 de ore

"În ultimele 24 de ore, inamicul a lansat 112 atacuri şi a tras 671 de focuri de armă, inclusiv un atac cu rachete. Inamicul a tras 39 de rafale asupra oraşului Herson", scrie Prokudin pe Telegram, relatează Ukrinform.

Forţele ruse au lansat două atacuri şi asupra oraşului ucrainean Pokrovsk din Doneţk în cursul nopţii. Anunţul a fost făcut de autorităţile locale, care vorbesc despre victime şi pagube.

Potrivit şefului administraţiei militare regionale, Vadym Filashkin, citat de presa locală, "în timpul nopţii, armata rusă a bombardat oraşul de două ori, lovind o clădire administrativă: garaje şi maşini au luat foc".

Explozii în timpul nopţii au fost auzite şi în regiunea ucraineană Khmelnytskyi, unde au fost desfăşurate tunuri antiaeriene.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici