Reacţia Casei Albe după ce Joe Biden s-a împiedicat în timp ce se îmbarca la bordul Air Force On. Cum se simte preşedintele

  • Joe Biden se simte bine după ce s-a împiedicat pe trepte în timp ce urca la bordul Air Force One
  • Purtătorul de cuvânt de la Casa Albă a sugerat că vânturile puternice de la baza Andrews de lângă Washington ar fi putut fi unţia factor.
  • La 78 de ani, Biden este cel mai în vârstă preşedinte american.
4788 afișări
Imaginea articolului Reacţia Casei Albe după ce Joe Biden s-a împiedicat în timp ce se îmbarca la bordul Air Force On. Cum se simte preşedintele

Foto: Profimedia

Preşedintele Joe Biden se simte bine după ce s-a împiedicat pe trepte în timp ce urca la bordul Air Force One, vineri, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, citată de Reuters.

Ea a sugerat că vânturile puternice de la baza Andrews de lângă Washington ar fi putut fi unţia  factor.

Karine Jean-Pierre nu a spus dacă Biden a fost consultat de un medic după episod.

Îmbarcându-se pentru un zbor spre Atlanta, unde urma să vorbească cu comunitatea asiatico-americană despre un eveniment armat petrecut săptămâna aceasta, Biden s-a împiedicat uşor cam la jumătatea scărilor, s-a redresat, apoi s-a împiedicat din nou şi a căzut pentru scurt timp pe un genunchi, potrivit unei înregistrări video.

Preşedintele şi-a frecat genunchiul stâng înainte de a se ridica, apoi a urcat scările într-un ritm mai lent. S-a oprit în vârf, s-a întors şi a salutat.

La sfârşitul lunii noiembrie, Biden a suferit o fractură uşoară la piciorul drept, în timp ce se juca cu unul dintre câinii săi.

La 78 de ani, Biden este cel mai în vârstă preşedinte american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici