Regina Elizabeth II a lipsit de la slujba de duminică din cauza unei răceli

Regina Elizabeth II, care petrece sărbătorile de sfârşit de an în reşedinţa sa din Sandringham, în estul Angliei, nu a mers la biserică, duminică, aşa cum obişnuieşte, din cauza unei "răceli", a anunţat palatul regal.

94 afișări
Imaginea articolului Regina Elizabeth II a lipsit de la slujba de duminică din cauza unei răceli

Regina Elizabeth II a lipsit de la slujba de duminică din cauza unei răceli

"Regina se reface după o răceală", a declarat o purtătoare de cuvânt a palatului Buckingham, adăugând că se aşteaptă ca suverana să aibă un program "normal" în această săptămână.

Soţul reginei, prinţul Philip, în vârstă de 91 de ani, a fost prezent, împreună cu alţi membri ai familiei regale, la biserica Sfânta Maria Magdalena, în apropierea căreia s-au reunit zeci de curioşi.

Regina, în vârstă de 86 de ani, petrece în mod tradiţional sărbătorile de sfârşit de an înconjurată de familie la Sandringham. Dar mai mulţi membri ai familiei vor fi absenţi de Crăciun, în special prinţul William şi soţia sa Kate, însărcinată, care intenţionează să petreacă aceste sărbători la părinţii ducesei. În ceea ce îl priveşte pe prinţul Harry, el se află în prezent în misiune în Afganistan.

Anul trecut, familia regală a sărbătorit Crăciunul fără prinţul Philip, care a fost operat de urgenţă din cauza unei artere coronare blocate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici