Regina Marii Britanii, iritată de atitudinea liderilor lumii: „Extraordinar, nu-i aşa?”

  • Regina Elisabeta a II-a este nemulţumită de abordarea liderilor mondiali faţă de schimbările climatice, în special de cei care vorbesc despre proiecte mari, dar nu iau măsuri
  • Regina este mândră de nepotul ei, prinţul William, pentru afirmaţiile referitoare la cursa spaţială a miliardarilor
  • Monarhul nu ştie cine sunt invitaţii Conferinţei ONU privind schimbările climatice
6157 afișări
Imaginea articolului Regina Marii Britanii, iritată de atitudinea liderilor lumii: „Extraordinar, nu-i aşa?”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Regina Elisabeta a II-a a declarat că lipsa de acţiune a liderilor lumii în abordarea schimbărilor climatice este „iritantă”. Monarhul a făcut remarca cu ocazia ceremoniei de deschidere a parlamentului galez din Cardiff. Regina a fost surprinsă de camere, în timpul unei conversaţii private pe care o avea cu Ducesa de Cornwall şi Elin Jones, preşedintele adunării parlamentare.

„Extraordinar, nu-i aşa? Am auzit totul despre Conferinţa ONU privind schimbările climatice... încă nu ştiu cine vine. N-am nici o idee. Ştim doar despre oamenii care nu vin ... Este foarte iritant când vorbesc, dar nu fac nimic”, a afirmat Elisabeta a II-a.

Conferinţa ONU privind schimbările climatice se va desfăşura în perioada 31 octombrie - 12 noiembrie la Glasgow, în Scoţia.

Monarhul Regatului Unit s-a arătat încântat de prestaţia nepotului William, care a criticat cursa spaţială a miliardarilor. Prinţul i-a pus la zid pe miliardarii Elon Musk şi Jeff Bezos, pionierii turismului spaţial, care investesc explorarea universului în loc să se concentreze asupra problemelor de mediu de pe Terra.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici