Regiunea israeliană de la graniţa cu Fâşia Gaza a fost declarată "zonă militară închisă"

Regiunea israeliană de la frontiera cu Fâşia Gaza a fost decretată luni de către armata israeliană "zonă militară închisă", a anunţat un purtător de cuvânt al armatei.

29 afișări
Imaginea articolului Regiunea israeliană de la graniţa cu Fâşia Gaza a fost declarată "zonă militară închisă"

Regiunea israeliană de la graniţa cu Fâşia Gaza a fost declarată "zonă militară închisă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt a declarat că deplasările în acest sector sunt interzise civililor, cu excepţia unor autorizaţiilor speciale din partea armatei, şi că numai locuitorii israelieni au dreptul să intre în această zonă.

Aceste măsuri preced în general declanşarea unor ample operaţiuni terestre.

Israelul, care a lansat sâmbătă raidurile aeriene în Fâşia Gaza împotriva Hamas, soldate cu peste 300 de morţi, a mobilizat în ultimele 24 de ore trupe şi vehicule blindate la graniţa cu acest teritoriu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici