Reţeaua al-Qaida a lansat prima revistă online în limba engleză

Reţeaua al-Qaida a lansat săptămâna aceasta prima revistă online în limba engleză, o modalitate de recrutare a unor terorişti americani, informează CNN.

32 afișări
Imaginea articolului Reţeaua al-Qaida a lansat prima revistă online în limba engleză

Reţeaua al-Qaida a lansat prima revistă online în limba engleză (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Revista a fost lansată pe site-uri islamiste cunoscute, afirmă organizaţia SITE, specializată în monitorizarea site-urilor de acest fel.

Cu toate acestea, lansarea revistei "Inspire" nu a decurs foarte bine pentru că au apărut doar trei din cele 67 de pagini care ar fi trebuit să fie publicate.

Unul din articolele publicate de revistă avea titlul "Cum să fabrici o bombă în bucătăria mamei tale".

Publicaţia a anunţat că va difuza un articol scris de clericul islamist american Anwar al-Awlaki.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici