Revoltele au fost reluate în apropiere de Birmingham. Mai multe magazine au fost vandalizate

Revoltele care afectează de mai multe zile Londra şi care s-au extins în mai multe oraşe din Marea Britanie s-au reluat marţi după-amiază în apropiere de Birmingham (centru), a anunţat poliţia.

278 afișări
Imaginea articolului Revoltele au fost reluate în apropiere de Birmingham. Mai multe magazine au fost vandalizate

Revoltele au fost reluate în apropiere de Birmingham. Mai multe magazine au fost vandalizate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem informaţii care menţionează tulburări la Wolverhampton", o localitate din apropiere de Birmingham unde mai multe magazine au fost vandalizate, şi la "West Bromwich", unde au fost incendiate două maşini, au precizat forţele de ordine într-un comunicat.

Violenţele au izbucnit sâmbătă la Londra, după o manifestaţie care denunţa decesul, joi, al unui bărbat ucis de poliţie, după care s-au propagat în alte oraşe din ţară.

Poliţia a arestat deja peste 130 de persoane la Birmingham după violenţele produse în noaptea de luni spre marţi. Mai multe magazine au fost jefuite în centrul oraşului, iar un comisariat de poliţie a fost incendiat.

Premierul britanic David Cameron a anunţat marţi o reuniune a Parlamentului în sesiune extraordinară, joi, după trei nopţi succesive de violenţe, soldate cu un mort.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici