Rick Perry se retrage din cursa pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţia SUA

Rick Perry, care avea dificultăţi să strângă fonduri pentru campania electorală, s-a retras din cursa pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţia Statelor Unite, informează site-ul postului CBS News.

220 afișări
Imaginea articolului Rick Perry se retrage din cursa pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţia SUA

Rick Perry se retrage din cursa pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţia SUA (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Rick Perry, fost guvernator al statului Texas, fusese exclus din dezbaterile televizate iniţiale şi era în incapacitatea de a plăti salariile unor membri ai echipei sale.

"Am decis suspendarea campaniei pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite", a declarat Perry într-un discurs rostit în St. Louis, Missouri.

"Republicanii au un potenţial extraordinar de candidaţi. Mă retrag ştiind că partidul este pe mâini bune", a spus Perry.

Rick Perry s-a retras şi în anul 2012, după o gafă, din campania pentru desemnarea candidatului republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

"Perry este un tip nemaipomenit, îi doresc tot binele din lume, ştiu că va avea un viitor măreţ", a reacţionat Donald Trump, favorit pentru a deveni candidatul republican la preşedinţia SUA.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici