Ripostă ucraineană. Kievul a atacat Moscova cu drone

Rusia a anunţat duminică că a respins un atac major cu drone ucrainene, cel puţin 20 de drone fiind doborâte deasupra regiunilor ruseşti, inclusiv Moscova.

16111 afișări
Imaginea articolului Ripostă ucraineană. Kievul a atacat Moscova cu drone

Ripostă ucraineană. Kievul a atacat Mosova cu drone

Rusia a anunţat duminică că a respins un atac major cu drone ucrainene, cel puţin 20 de drone fiind doborâte deasupra regiunilor ruseşti, inclusiv Moscova.

Ministerul rus al Apărării a declarat că dronele ucrainene au fost doborâte deasupra unor regiuni precum Moscova, Tula, Kaluga şi Briansk. O persoană a fost rănită în Tula când o dronă interceptată a lovit o clădire de apartamente, a declarat guvernatorul regiunii, Alexei Dyumin.

"Un atac în masă cu drone a fost încercat peste noapte", a declarat primarul Moscovei, Serghei Sobyanin. Dronele ucrainene au fost doborâte în mai multe zone din regiunea Moscovei, au declarat oficiali ruşi.

Ziarul Kommersant a declarat că zborurile au fost întârziate sau anulate pe principalele aeroporturi din Moscova din cauza atacului cu drone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici