Român mort în Franţa, în urma unei intervenţii a poliţiei

Un bărbat de naţionalitate română a murit joi dimineaţa la Stains (Seine-Saint-Denis) căzând de pe acoperişul unei case parohiale, în care poliţiştii au pătruns după ce au fost anunţaţi că este în curs o spargere.

405 afișări
Imaginea articolului Român mort în Franţa, în urma unei intervenţii a poliţiei

Român mort în Franţa, în urma intervenţiei poliţiei (Imagine: Shutterstock)

"S-a întâmplat într-o casă parohială. Preotul a sunat la poliţie să anunţe o spargere", a declarat o sursă apropiată dosarului. "Casa este vizitată de poliţişti, iar un bărbat se refugiază pe acoperiş", de unde acest presupus hoţ "cade", adaugă sursa citată. Altă sursă apropiată anchetei a declarat că presupusul hoţ a fost "vânat" de către poliţişti înainte de producerea accidentului mortal.

Potrivit publicaţiei Le Figaro, victima este un bărbat de naţionalitate română, în vârstă de aproximativ 40 de ani, cunoscut deja serviciilor de poliţie pentru cazuri de furt. El a "pătruns în interiorul" clădirii, un prezbiteriu situat pe strada Carnot, la Stains, în momentul în care a venit poliţia, a precizat Prefectura Seine-Saint-Denis.

Bărbatul "a fugit şi s-a aşezat la marginea acoperişului. În timp ce poliţia îi cerea să se întoarcă, el a sărit în gol", a adăugat sursa citată. Bărbatul a murit pe loc, după ce a căzut, către ora locală 5.00 (6.00, ora României), precizează Le Figaro.

Având în vedere circumstanţele decesului, Inspecţia Generală a Serviciilor (IGS, poliţia internă pariziană) a fost sesizată, iar "audierea unor funcţionari de poliţie (implicaţi) a început" în cadrul acestei anchete, a adăugat o sursă citată de ziar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici