România va participa cu 20 de observatori la Misiunea UE în Georgia - surse comunitare

România va trimite 20 de observatori în Georgia în cadrul viitoarei Misiuni a Uniunii Europene pentru monitorizarea situaţiei din această ţară, afirmă surse comunitare citate de presa italiană, însă MAE a comunicat pentru MEDIAFAX că poziţia României va fi anunţată public după CAGRE.

40 afișări
Imaginea articolului România va participa cu 20 de observatori la Misiunea UE în Georgia - surse comunitare

România va participa cu 20 de observatori la Misiunea UE în Georgia - surse comunitare

Potrivit site-ului Adnkronos, citat de Il Tempo, Franţa - actualul preşedinte al Consiliului UE - va participa cu 70 de observatori la Misiunea din Georgia.

Sursele citate susţin că Italia şi Germania vor contribui cu 40 de observatori fiecare, Polonia intenţionează să trimită 30 de experţi, iar Spania zece.

Potrivit aceloraşi surse, România şi Marea Britanie vor participa cu câte 20 de observatori fiecare la misiunea de monitorizare.

Contactat de MEDIAFAX, Ministerul de Externe a comunicat, vineri, că poziţia României în această problemă va fi anunţată public după încheierea CAGRE de la Bruxelles.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici