Românul acuzat de violarea unei tinere africane în Italia, supus unei expertize psihiatrice

Ioan Rus, românul arestat la Roma după înjunghierea şi violarea unei studente din Lesotho, va fi supus unei expertize psihiatrice, a decis justiţia italiană la cererea avocaţilor apărării, Francesco Pettinari şi Antonio Sansoni.

9 afișări
Imaginea articolului Românul acuzat de violarea unei tinere africane în Italia, supus unei expertize psihiatrice

Românul acuzat de violarea unei tinere africane în Italia, supus unei expertize psihiatrice (Imagine: Mediafax Foto)

Ioan Rus este acuzat de tentativă de omor, sechestrare de persoane şi viol, informează pagina online a agenţiei Adnkronos. Românul a fost arestat săptămâna trecută, după înjunghierea şi violarea unei tinere din Lesotho în apropierea gării La Storta din Roma.

Expertiza psihiatrică are rolul de a stabili capacitatea de voinţă şi intenţiile lui Rus în momentul agresării studentei africane. De asemenea, experţii vor încerca să afle dacă Rus reprezintă un pericol social şi dacă starea psihică îi va permite să participe la audierile judiciare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici