Rusia adună trupe în est, arată imaginile din satelit

Vehicule blindate şi camioane ies în evidenţă pe imaginile oferite de Maxar Technologies.

1169 afișări
Imaginea articolului Rusia adună trupe în est, arată imaginile din satelit

Rusia acumulează din nou trupe la graniţa de est cu Ucraina, arată The Guardian, interpretând imaginile din satelit furnizate de Maxar Technologies.

Un convoi de vehicule blindate şi camioane iese în evidenţă pe o autostradă din apropierea satului Vilkhuvatka, lângă Harkiv.

Un alt convoi poate fi văzut în Bilokurakyne, în regiunea Lugansk. Alte imagini arată zone de desfăşurare şi echipamente cu unele vehicule care poartă iniţialele Z la Baza Aeriană Kherson din sud.

Rusia nu a ascuns, în ultimele zile, că o enervează posibilitatea ca Suedia şi Finlanda să poată solicita aderarea la NATO.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici