Rusia anunţă că a lovit cu rachete de croazieră o unitate militară din nord-vestul Ucrainei

Rusia anunţă că a lovit cu rachete de croazieră o unitate militară din regiunea Rivne a Ucrainei. Este vorba despre o zonă din nord-vestul ţării care până în prezent nu a fost vizată de atacurile armatei ruse.

1887 afișări
Imaginea articolului Rusia anunţă că a lovit cu rachete de croazieră o unitate militară din nord-vestul Ucrainei

Rusia anunţă că a lovit cu rachete de croazieră o unitate militară din nord-vestul Ucrainei

Anunţul a fost făcut de Ministerul Apărării din Rusia. Oficialii au spus că forţele aeriene ruse au lovit cu rachete de croazieră o unitate militară din regiunea Rivne, aflată în nord-vestul Ucrainei,

„Rachete de croazieră de mare precizie au lovit un centru de atrenament pentru mercenari şi unităţile naţionaliste din Ucraina”, a declarat Igor Konashenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării.

Zona de nord-vest a Ucrainei a fost atacată rar de armata rusă care şi-a concentrat eforturile asupra sudului şi estului ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici