Rusia: Doi agenţi antidrog, ucişi prin otrăvire

Doi agenţi ai Agenţiei ruse de luptă împotriva drogurilor au fost ucişi prin otrăvire la Sankt-Petersburg, a anunţat miercuri unul dintre oficialii agenţiei, citat de Interfax, relatează AFP.

1 afișare

Acest caz intervine pe fondul conflictelor între serviciile secrete ale Rusiei, înaintea alegerilor din această ţară.

"La ora actuală, suntem pe punctul de a clarifica (acest caz). Otrava este prezentă, însă sunt necesare expertize şi o anchetă (pentru a stabili) natura (otrăvii)", a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei, generalul Aleksandr Mihailov.

Presa rusă a evocat marţi moartea unor foşti agenţi şi actuali membri ai acestei structuri puternice, care în prezent este în conflict cu FSB (fostul KGB).

Potrivit agenţiei Interfax, cadavrele celor doi agenţi au fost descoperite sâmbătă dimineaţă.

Generalul Mihailov nu a precizat vreo pistă privind originea otrăvirii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici