Rusia le impune interdicţii de călătorie unor oficiali din Statele Unite

Administraţia Vladimir Putin a anunţat, luni seară, noi sancţiuni împotriva unor oficiali din Statele Unite, care vor avea interdicţii de a pătrunde pe teritoriul Rusiei.

289 afișări
Imaginea articolului Rusia le impune interdicţii de călătorie unor oficiali din Statele Unite

Rusia le impune interdicţii de călătorie unor oficiali din Statele Unite

Printre persoanele sancţionate luni se numără secretarul american al Trezoreriei, Janet Yellen, secretarul Energiei, Jennifer Granholm, şi directorul operatorului de sateliţi OneWeb, Neil Masterson. De asemenea, Moscova l-a sancţionat pe directorul companiei Universal Pictures şi pe cel al agenţiei de evaluare financiară Fitch.

„Sunt introduşi pe lista sancţiunilor 61 de cetăţeni americani care deţin funcţii de conducere în domeniul industriei militare, platformelor mediatice şi agenţiilor de evaluare, dar şi din industria aeronautică şi navală", anunţă Ministerul de Externe de la Moscova, citat de cotidianul Le Figaro.

În mai, Rusia a sancţionat 963 de personalităţi din SUA, inclusiv pe preşedintele Joseph Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
sua,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici