Rusia va cere Ucrainei prelungirea prezenţei flotei sale în Crimeea

Rusia intenţionează să ceară Ucrainei negocierea condiţiilor în care flota rusă de la Marea Neagră ar putea rămâne în Crimeea după anul 2017, a declarat miercuri ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de Itar-Tass în pagina electronică.

17 afișări
Imaginea articolului Rusia va cere Ucrainei prelungirea prezenţei flotei sale în Crimeea

Rusia va cere Ucrainei prelungirea prezenţei flotei sale în Crimeea

"Respectăm strict acordurile privind flota de la Marea Neagră, inclusiv pe cele care conţin prevederea referitoare la posibilitatea prelungirii prezenţei flotei după 2017", a precizat Lavrov într-o conferinţă de presă la Moscova.

"La momentul oportun vom fi pregătiţi pentru a cere Ucrainei să discutăm despre termenii unei astfel de prezenţe prelungite. Bineînţeles, discuţii pe această temă vor fi purtate mai târziu", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici