S-a vaccinat Bill Gates. „Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccin”

  • Miliardarul şi filantropul Bill Gates, fondator al Microsoft, unul dintre finanţatorii dezvoltării de vaccinuri, a anunţat că a primit prima doză de vaccin împotriva Covid-19.
  • Gates nu a menţionat care este vaccinul care i-a fost injectat, însă în SUA sunt autorizate două seruri, Pfizer/BioNTech şi Moderna, ambele în două doze.
  • În pandemia Covid-19, miliardarul Bill Gates a devenit ţinta unor teorii ale conspiraţiei distribuite masiv pe reţelele de socializare.
4396 afișări
Imaginea articolului S-a vaccinat Bill Gates. „Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccin”

Bill Gates s-a vaccinat împotriva Covid-19. „Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccin”

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta şi mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe Twitter, mesaj căruia i-a ataşat şi fotografia de la momentul vaccinării.
 
Fondatorul Microsoft le-a mulţumit tuturor oamenilor de ştiinţă, participanţilor la studii, autorităţilor de reglementare şi lucrătorilor din domeniul asistenţei medicale de primă linie care au contribuit la realizarea vaccinului.
În timpul pandemiei de Covid-19, miliardarul şi filantropul Bill Gates, fondator al Microsoft, a finanţat compania farmaceutică americană Novavax cu 388 milioane dolari prin intermediul Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation (CEPI).
 
Miliardarul Bill Gates a devenit ţinta unor teorii ale conspiraţiei distribuite masiv pe reţelele de socializare. Conspiraţioniştii susţin că fondatorul Microsoft are un plan de "depopulare", dar şi de faptul că vrea să îi microcipeze pe cei vaccinaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici