Salah Abdeslam nu va fi transferat în Franţa mai devreme de câteva săptămâni, anunţă avocatul său

Avocatul lui Salah Abdeslam, suspectul-cheie al atentatelor din noaptea de 13 spre 14 noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morţi, a anunţat că acesta nu va fi "predat Franţei mai devreme de câteva săptămâni", relatează Le Figaro online.

300 afișări
Imaginea articolului Salah Abdeslam nu va fi transferat în Franţa mai devreme de câteva săptămâni, anunţă avocatul său

Salah Abdeslam nu va fi transferat în Franţa mai devreme de câteva săptămâni, anunţă avocatul său

Sven Mary a adăugat că "la ora actuală nu există o acuzaţie" adusă clientului său pentru atentatele din Bruxelles, care au avut loc pe data de 22 martie 2016.

Autorităţle franceze iau în considerare posibilitatea de a instala camere de supraveghere video în celula pe care o va ocupa Abdeslam, potrivit RTL. Scopul acestei măsuri este de a preveni o eventuală evadare a lui Salah Abdeslam şi de a oferi garanţia că acesta nu încearcă să se sinucidă.

Cu toate acestea, această dispoziţie nu există în legislaţia franceză, mai informează RTL. Singurii deţinuţi filmaţi în Franţa sunt cei care se află în pericol să se sinucidă, iar aceştia nu pot fi supravegheaţi video 24 de ore din 24.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici