Şapte deputaţi ai opoziţiei au fost arestaţi preventiv în Hong Kong

Şapte deputaţi ai opoziţiei au fost arestaţi duminică, în Hong Kong, sub acuzaţia că ar fi obstrucţionat desfăşurarea unei şedinţe a Consiliului legislativ în luna mai, informează agenţia de presă Reuters.

36 afișări
Imaginea articolului Şapte deputaţi ai opoziţiei au fost arestaţi preventiv în Hong Kong

Şapte deputaţi ai opoziţiei au fost arestaţi preventiv în Hong Kong

Deputaţii Wu Chi Wai, Andrew Wan, Helena Wong, Kwok Wing Kin, Eddie Chu, Raymond Chan şi Fernando Cheung au anunţat pe reţelele de socializare online că vor fi plasaţi în arest preventiv.

Autorităţile din Hong Kong nu au făcut niciun anunţ oficial despre arestări.

Administraţia de la Beijing a impus în iunie o nouă lege privind siguranţa naţională în regiunea semiautonomă Hong Kong, o măsură condamnată dur de Statele Unite, Marea Britanie, Uniunea Europeană, precum şi de organizaţiile pentru drepturile omului. Zeci de disidenţi au fost arestaţi în virtutea noii legi privind siguranţa naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici