Şapte dispăruţi după scufundarea unei nave turce în sudul Mării Mediterane

Şapte persoane sunt date dispărute după ce o navă-cargo turcă s-a scufundat joi, în condiţii de furtună, în sudul Mării Mediterane, în largul Libiei, anunţă surse oficiale citate de site-ul agenţiei Reuters.

539 afișări
Imaginea articolului Şapte dispăruţi după scufundarea unei nave turce în sudul Mării Mediterane

Şapte dispăruţi după scufundarea unei nave turce în sudul Mării Mediterane (Imagine: workboatsinternational.com)

Nava, care transporta materiale de construcţie, s-a scufundat la cinci kilometri în largul portului libian Misrata, a declarat Reda Issa, un comandant al Pazei de Coastă libiene.

Şase membri ai echipajului au fost salvaţi, dar şapte sunt dispăruţi.

Toţi membri echipajului sunt cetăţeni turci.

Nava s-a scufundat în condiţii de furtună puternică.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici