Sarah Sanders a declarat despre cazul lui Michael Cohen: Trump "nu a făcut nimic rău"

Sarah Sanders, secretarul de presă de la Casa Albă, a susţinut miercuri într-o conferinţă de presă că preşedintele Donald Trump ”nu a făcut nimic rău” în ceea ce plăţile făcute către persoane de sex feminin ce pretindeau că au avut relaţii amoroase cu acesta în timpul campaniei din 2016, anunţă CNN.

469 afișări
Imaginea articolului Sarah Sanders a declarat despre cazul lui Michael Cohen: Trump "nu a făcut nimic rău"

Sarah Sanders a declarat despre cazul lui Michael Cohen: Trump "nu a făcut nimic rău"

"Aşa cum a spus preşedintele şi am declarat de mai multe ori, el nu a făcut nimic rău. Nu sunt acuzaţii împotriva lui şi am comentat pe larg despre acest subiect", a spus Sanders.

"Doar pentru că Michael Cohen a făcut o înţelegere, acest lucru nu îl implică pe preşedinte, a adăugat aceasta.
Sanders a refuzat să răspundă la întrebări suplimentare despre ceea ce ştia preşedintele despre plăţi şi când a aflat despre acestea.
Întrebată dacă preşedintele a minţit poporul american, Sanders a numit acuzaţia "ridicolă".

"Cred că este o acuzaţie ridicolă. Preşedintele, în această chestiune, nu a făcut nimic rău şi nu au fost acuzaţii împotriva lui", a spus ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici