Şase clădiri din regiunea Doneţk, atacate cu rachete. O persoană a murit, mai multe au fost rănite

O persoană a fost ucisă într-un atac asupra unui oraş din estul regiunii Doneţk, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Rachetele lansate de ruşi au lovit şase clădiri înalte, au anunţat ucrainenii, potrivit Sky News.

200 afișări
Imaginea articolului Şase clădiri din regiunea Doneţk, atacate cu rachete. O persoană a murit, mai multe au fost rănite

Şase clădiri din regiunea Doneţk, atacate cu rachete. O persoană a murit, mai multe au fost rănite

O rachetă rusească a lovit centrul oraşului Kramatorsk, ucigând o persoană şi rănind cel puţin alte trei.

Şase clădiri înalte au fost avariate în urma atacului, a spus Zelenski pe Telegram.

„Operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare. Statul malefic continuă să lupte împotriva populaţiei civile. Distruge viaţa şi nu lasă nimic uman", a scris preşedintele pe reţeaua de socializare.

Autorităţile din Doneţk au publicat şi ele o serie de informaţii şi fotografii despre atacul din regiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
blocuri,
doneţk,
rachete

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici