Scandalul Dominique Strauss-Kahn: Avocatul său susţine că fostul şef FMI nu ştia că femeile cu care se întâlnea erau prostituate

Avocatul fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn susţine că acesta nu ştia că femeile cu care se întâlnea erau dame de companie.

604 afișări
Imaginea articolului Scandalul Dominique Strauss-Kahn: Avocatul său susţine că fostul şef FMI nu ştia că femeile cu care se întâlnea erau prostituate

Dominique Strauss-Kahn (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Conform avocatului, Strauss-Kahn nu putea distinge damele de companie de alte femei la petreceri, pentru că erau toate dezbrăcate, informează ziarul The Sun, în ediţia online.

Fostul director al FMI, în vârstă de 62 de ani, a făcut aceste declaraţii după ce, conform unor stenograme telefonice, el ar fi angajat zece dame de companie care au primit circa 1.500 de euro pentru participarea la o petrecere.

"Nu avea cum să ştie că erau prostituate. La aceste petreceri, femeile nu erau îmbrăcate. Nu putea face distincţia între prostituate şi alte femei", a explicat avocatul lui.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici