Scene şocante în Bolivia. O primăriţă a fost târâtă pe strâzi şi tunsă de protestatarii antiguvernamentali - FOTO, VIDEO

Patricia Arce, şefa administraţiei unui orăşel din Bolivia, a fost atacată de protestatarii antiguvernamentali, care au târât-o pe străzi, au stropit-o cu vopsea roşie şi au tuns-o, informează site-ul postului BBC News.

11734 afișări
Imaginea articolului Scene şocante în Bolivia. O primăriţă a fost târâtă pe strâzi şi tunsă de protestatarii antiguvernamentali - FOTO, VIDEO

Patricia Arce, primăriţa unui orăşel din Bolivia, a fost atacată de protestatarii antiguvernamentali - FOTO

ATENŢIE! Imagini cu puternic impact emoţional

Un grup de protestatari a blocat un pod în Vinto, un orăşel din zona centrală a Boliviei, în contextul demonstraţiilor izbucnite după alegerile prezidenţiale din data de 20 octombrie, soldate până în acest moment cu cel puţin trei decese.

În urma zvonurilor privind uciderea unor protestatari în urma confruntărilor cu susţinătorii preşedintelui Evo Morales, un grup furios de demonstranţi s-a îndreptat spre sediul primăriei din oraş.

Manifestanţii antiguvernamentali au acuzat-o pe Arce că a transportat cu autobuzele grupuri de susţinători ai preşedintelui în încercarea de a sparge blocada şi au dat vina pe primăriţă pentru decese, dintre care unul singur s-a confirmat ulterior.

Mai mulţi indivizi mascaţi au târât-o pe Arce pe străzi, au stropit-o cu vopsea roşie şi au tuns-o. De asemenea, au forţat-o să semneze o scrisoare de demisie.

Ulterior, Arce a fost predată ofiţerilor de poliţie, care au transportat la un centru medical.

Ferestrele sediului primăriei au fost sparte, iar biroul primarului a fost incendiat.

Taguri:
bolivia,
proteste,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici