Schimb de focuri în centrul Londrei, soldat cu moartea agresorului

Un bărbat aflat la originea unui schimb de focuri cu poliţiştii, petrecut marţi seara în centrul Londrei, a fost ucis, a anunţat poliţia, fără a oferi detalii despre circumstanţele morţii acestuia.

11 afișări
Imaginea articolului Schimb de focuri în centrul Londrei, soldat cu moartea agresorului

Schimb de focuri în centrul Londrei, soldat cu moartea agresorului (Imagine: Mediafax Foto)

"După incident, un bărbat a fost declarat mort. Cazul este în prezent în mâinile Comisiei independente de plângeri faţă de poliţie (IPCC)", a declarat un purtător de cuvânt.

Poliţişti înarmaţi au fost poziţionaţi în apropierea unei case situate lângă King's Road, în cartierul Chelsea, unde atacatorul se ascundea, iar specialişti fuseseră trimişi la faţa locului pentru a încerca să discute cu acesta, conform unui purtător de cuvânt.

Poliţia a fost anunţată în jurul orei 15.50 GMT (18.50 ora României), după ce focurile de armă au fost auzite în Markham Square. La sosirea lor, poliţiştii au fost ţinta focurilor de armă, fiind nevoiţi să răspundă, a precizat Scotland Yard.

Poliţiştii au creat un perimetru de securitate care a cuprins o parte din King's Road şi mai multe străzi înconjurătoare.

Un martor a povestit la postul de televiziune Sky News că schimbul de focuri a izbucnit după o dispută între un bărbat şi o femeie. Aceasta ar fi precizat că atacatorul este fostul său prieten şi că are permis de port-armă.

O altă femeie a afirmat că una dintre camerele situate la primul etaj al casei sale a fost vizată de focurile de armă trase de un bărbat înarmat cu o puşcă.

"Poliţia nu ne lasă să ne apropiem", declarase la rândul său Shan Nimalakumar, angajat al unui magazin Holland and Barratt. "Suntem blocaţi în magazin. Poliţia ne-a spus: rămâneţi în magazin, închideţi uşa cu cheia şi mergeţi în spate", precizase el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici