Schimb de focuri la frontiera dintre Israel şi Fâşia Gaza

Armata israeliană a deschis focul luni spre poziţii militare palestiniene din Fâşia Gaza, ca ripostă la atacuri ale militanţilor Hamas, în contextul eforturilor de respectare a armistiţiului, informează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul Le Figaro.

1328 afișări
Imaginea articolului Schimb de focuri la frontiera dintre Israel şi Fâşia Gaza

Schimb de focuri la frontiera dintre Israel şi Fâşia Gaza

Armata israeliană a vizat poziţii ale Hamas din nordul Fâşiei Gaza, ca reacţie la focuri de armă trase din acea zonă. De partea israeliană nu s-a înregistrat nicio victimă. Nu există informaţii despre eventuale victime în Fâşia Gaza.

"Un terorist din nordul Fâşiei Gaza a deschis focul spre militari israelieni, care au ripostat", a comunicat armata israeliană.

Incidentul intervine în contextul eforturilor de aplicare a armistiţiului dintre Israel şi mişcarea Hamas, după luni de violenţe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici