Şcolile din Hong Kong vor rămâne închise până în martie din cauza epidemiei de coronavirus

  • Autorităţile din Hong Kong au anunţat joi că şcolile din acest teritoriu vor rămâne închise până pe 16 martie
  • Funcţionarii publici vor putea lucra de acasă până la finalul acestei luni
  • Măsurile au fost luate în contextul epidemiei de coronavirus
561 afișări
Imaginea articolului Şcolile din Hong Kong vor rămâne închise până în martie din cauza epidemiei de coronavirus

Sursa FOTO: Profimedia

Ministrul Educaţiei din Hong Kong, Kevin Yeung, a anunţat că a decis prelungirea perioadei în care şcolile primare şi gimnaziale vor fi închise, astfel că şcolile nu se vor redeschide pe 2 martie, cum fusese programat iniţial, ci pe 16 martie.

Anunţul vine în contextul în care provincia chineză Hubei, de unde a izbucnit epidemia, a anunţat o creştere a deceselor cauzate de coronavirus, iar experţii în sănătate avertizează că această epidemie s-ar putea agrava.

Totodată, Yeung a făcut apel la cetăţenii din Hong Kong care studiază în China continentală sau în alte ţări să nu se grăbească să se întoarcă acasă.

În Hong Kong au fost confirmate până în prezent 50 de cazuri de infecţie şi un deces cauzat de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici