Se amplifică tensiunile dintre Israel şi militanţii islamişti. Au fost declanşate incendii de vegetaţie prin baloane lansate din Fâşia Gaza

  • Zece incendii de vegetaţie au izbucnit în sudul Israelului din cauza unor baloane incendiare lansate de militanţi din Fâşia Gaza.
  • În ultimele zile s-au amplificat tensiunile între Israel şi organizaţia islamistă Hamas, care deţine controlul asupra Fâşiei Gaza.
1296 afișări
Imaginea articolului Se amplifică tensiunile dintre Israel şi militanţii islamişti. Au fost declanşate incendii de vegetaţie prin baloane lansate din Fâşia Gaza

Se amplifică tensiunile dintre Israel şi militanţii islamişti. Au fost declanşate incendii de vegetaţie prin baloane lansate din Fâşia Gaza

Militanţi islamişti palestinieni au declanşat, luni, zece incendii de vegetaţie în sudul Israelului prin lansarea unor baloane incendiare din Fâşia Gaza, informează cotidianul The Times of Israel.

Incendiile de vegetaţie au izbucnit în zonele Eshkol şi Sdot Negev după lansarea unor baloane incendiare din teritoriul palestinian Fâşia Gaza, conform autorităţilor israeliene.

Sute de pompieri depun eforturi pentru stingerea incendiilor.

În ultimele zile s-au amplificat tensiunile dintre Israel şi organizaţia Hamas, care deţine controlul asupra teritoriului palestinian Fâşia Gaza.

Organizaţia Hamas a anunţat că în următoarele zile vor avea loc noi proteste palestiniene la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel.

Aviaţia militară israeliană a atacat, sâmbătă seară, poziţii islamiste din Fâşia Gaza, după confruntări violente între agenţi ai serviciilor de securitate israeliene şi protestatari palestinieni. Violenţele de sâmbătă s-au soldat cu rănirea a 41 de palestinieni şi a unui agent al Poliţiei de Frontieră din Israel, aflat în stare critică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici