Birourile procurorilor financiari din Paris, EVACUATE în urma unei ameninţări cu BOMBĂ. Alerta, ridicată după două ore

Alerta cu bombă de la birourile procurorilor financiari din Paris a fost ridicată la mai mult de două ore după ce a fost efectuat un apel anonim în acest sens, a anunţat Prefectura Poliţiei din capitala franceză, potrivit Le Figaro online.

417 afișări
Imaginea articolului Birourile procurorilor financiari din Paris, EVACUATE în urma unei ameninţări cu BOMBĂ. Alerta, ridicată după două ore

Secţia financiară a Parchetului din Paris, evacuată în urma unei alerte cu bombă

Căutările s-au încheiat la ora 12.27", a declarat o altă sursă din cadrul Poliţiei, precizând că 200 de persoane au fost evacuate din birourile situate pe strada Italiens din Paris.

Un perimetru de securitate a fost instalat în zonă.

Birourile procurorilor financiari din Paris au fost evacuate, luni dimineaţa, în urma unui apel telefonic anonim care semnala prezenţa unei bombe.

"Un apel a fost efectuat la ora 10.12 la centrala Poliţiei pentru a semnala o alertă cu bombă la Birourile procurorilor financiari din Paris de pe strada Italiens", a declarat pentru AFP o sursă apropiată anchetei, adăugând că echipele pirotehnice din cadrul Prefetcurii de Poliţie au fost trimise la faţa locului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici