Ministrul rus de Externe l-a CONVOCAT de ambasadorul Israelului la Moscova

Ministrul rus de Externe l-a convocat de ambasadorul Israelului la Moscova pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de efectuarea unui raid aerian israelian în apropiere de oraşul sirian Palmira, a declarat luni un oficial din cadrul ministerului citat de Interfax, scrie Reuters.

873 afișări
Imaginea articolului Ministrul rus de Externe l-a CONVOCAT de ambasadorul Israelului la Moscova

Ministrul rus de Externe l-a convocat de ambasadorul Israelului la Moscova (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

Ambasadorul Gary Koren a fost chemat vinerea trecută pentru discuţii, a spus oficialul.

Armata siriană anunţa, vineri, că a doborât un avion de vânătoare israelian care ar fi efectuat raiduri în cursul nopţii pe peritoriul Siriei. Anterior, în cursul aceleiaşi dimineţi, armata siriană anunţa că patru avioane israeliene de vânătoare au vizat în cursul nopţii un "obiectiv militar" în apropiere de oraşul sirian Palmira.

Armata siriană a mai transmis că avioane israeliene "au intrat în spaţiul aerian la ora 02.40 prin teritoriul libanez şi au lovit un obiectiv militar în apropiere de Palmira".

La rândul său, armata Israelului a indicat într-un comunicat că avioane de vânătoare israeliene au atacat mai multe ţinte în Siria în cursul nopţii. Rachete au fost lansate în represalii, dintre care una a fost interceptată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici