Şeful unui important cartel al drogurilor, arestat de poliţia mexicană

Şeful cartelului mexican al drogurilor Beltran Leyva a fost arestat de poliţia federală mexicană, după ce a prezentat un permis de conducere fals la un control de rutină, relatează CNN.

47 afișări
Imaginea articolului Şeful unui important cartel al drogurilor, arestat de poliţia mexicană

Şeful unui important cartel al drogurilor, arestat de poliţia mexicană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Carlos Beltran Leyva, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat miercuri, în oraşul Culiacan, unde a prezentat un permis fals pe numele Carlos Gamez, una dintre identităţile sale cunoscute de autorităţi.

În timpul arestării, poliţia mexicană a confiscat şi cel puţin două arme, telefoane celulare şi alte obiecte.

Capturarea lui Carlos Beltran Leyva a avut loc la numai două săptămâni după ce fratele acestuia, cunoscut drept "El Barbas" (Bărbosul), a fost ucis într-un schimb de focuri în apropiere de Mexico City.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici